skafander00 napisał: Chyba to była suma 4 miesięcy,heh.
Chciałabym by moja średnia wynosiła 4879 brutto
nie ogarnaim co w tym smiesznego ?
ja co prawda nie jestem z Wwy, ale wychowałem sie tam ,mieszkałem kilkanscie lat i musze przyznac, ze kolezanka choc pieknie pisze (prawie jak optimus), to kapke nie rozgarnieta....
4800 brutto w wwie to problem ?
moi rodzoce mieszkaja wciąż w wwie (Bródno), mam tam tez setki przyjaciół i nie znam chocby jedengo, ktory nie zarobi min.4000 brutto!
W stolicy nie da sie zyc, jesli pensja jest nizsza od ww, poniewaz koszty utrzymania są diamatralnie rózne niz w mniejszych miastach/miasteczkach....
ps: z tymi mieszkaniami tez sie wygłupiłas....
Jestem szczesliym posiadaczem dwóch po około 60m2 > Bródno/Targówek i gwarantuje ci, ze na ta chwile mozna wyhaczyc duzo taniej niz piszesz i w pakiecie po dobrych negocjacach lepszy standard wykonczenia : )
Wystarczy miec "troche grosza"+zdolnosc kredytową : )
Jak dogadam sprawe z trzecim mieszkaniem, to podesle ci wiecej info.....
aaaaaaaaaaaaa bym zapomniał > to ze lubisz mróz (polski) wcale nie znaczy,ze polubisz i norweski, bo tutaj - 15, to jak -25 w polandii, dodatkowo jest promocja > od listopada do marca na kurwesko zimny i przenikliwy wiatr
ale co tam zapraszamy na saxy : )
Lepsza bratnia dusza ze stolicy niz jakies tam > jasty, krzyski, fioletowe,zielone,makaryny,makereny,elise,melise,józki, ryski, staski,etc....
marianek napisał: Kamień Jedenasty napisał: skafander00 napisał: Hehe,ja z Chomiczówki-dokładniej. To co ty robisz , obecnie w Bytomiu ?
z ust mi tu purple wyjąłes...
podejrzewałem chomiczówke, bo panny z bielan są ......fajniejsze : )
I zadna nie zarabia mniej niz 4500 brutto : )))
moja kobieta dostala kredyt jako "panna" na swoje metry w Wawie wiec zdaje sie jest w tej grupie yhm yhm yhm
no i z Bielan hehehe.... a do chamiczowki nic nie mam... w sumie... yhm...
marianek napisał: Kamień Jedenasty napisał: To co ty robisz , obecnie w Bytomiu ?
z ust mi tu purple wyjąłes...
jak dla mnie to moze nawet i u cioci w odwiedzinach siedziec.. albo pracowac w times polska... albo nawet studiowac na slunsku.... jak przymkniesz oczy to i optimusem troche podchodzi wtedy wiec jak dla mnie legit )
Jeśli chcesz pracować dla interesujących klientów w przyjaznym środowisku pracy, to jest oferta dla Ciebie!
Robust Bemanning to agencja zatrudnienia, która stawia swoich pracowników na pierwszym miejscu. Zależy nam na zapewnieniu Ci odpowiednich warunków pracy, uczciwego wynagrodzenia oraz profesjonalnego traktowania. Oferujemy stabilne i długoterminowe zatrudnienie w oparciu o kontrakty na minimum 80% etatu. Dbamy o przejrzyste zasady dotyczące wynagrodzeń, dodatków narzędziowych, czasu podróży oraz ...
Miejsce pracy:Stavanger
Opis stanowiska:-Wykonywanie prac stolarskich na różnych projektach, w tym ...
marianek-Ostatni raz wypowiadam się na tym forum.Wszystko co człowiek napisze jest negowane,obśmiewane i ganione.
Moi rodzice kupili nieruchomość na Bielanach,więc wiem jakie są stawki.Moi znajomi pozaciągali kredyty odnośnie ww.Owszem na rynku wtórnym agencje pośrednictwa oraz klienci prywatni dysponują niższymi stawkami niźli rzeczone.Oosbiście egzystuje w tow.osób zajmujących się mieszkaniami,więc wiem jak to wygląda.
Co do kredytów lokalowych.To ciekawa jestem jak zdobyć zdolność kredytową jeśli pracodawcy nie chcą zatrudniać na umowę o prace.Rzadko kiedy jakiś bank przyznaje kredyt.Należy spełniać określone wymogi względem potentatów.
Gratuluje,że Twoi znajomi,rodzice zarabiają takie pieniądze.Ja takich stawek nie widuję.Chyba,że u kolegi lekarza(nawet wyższe).
Naprawdę przykre jest to,że człowiek coś napisze a wszyscy go krytykują i wyśmiewają.Gratuluje Wam super prac,pensji i cudownej relacji w świecie pracy.
Ja jestem stąd od pokoleń.Nie idę po trupach,nie depcze moralności itd.Gdybym wchodziła starym pierdzielą w dupe pewnie bym żyła godniej.
" to kapke nie rozgarnieta....".Nie znasz mnie,więc nie oceniaj.Internetowe krytykowanie wychodzi najlepiej zwłaszcza tym którzy nie borykają się z problemami w Polsce i kontrastują zza swych ekranów.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.